referenties

Persoonlijke ontwikkeling: 

"Coaching mbv paarden door Way4you heeft mij, Monique ter Haar, geholpen om weer dichter bij mijzelf te komen en mijn rust terug te vinden. Jarenlang had ik van deadline naar deadline geleefd. Ruimte voor mijn eigen ontwikkeling was er niet. Nadat ik vrijwel alle zekerheden was kwijt geraakt, waar ik altijd hard voor had gewerkt (baan, relatie, woning), was ik volledig uit balans. Paarden hebben mij altijd gefascineerd. Met behulp van Way4you heb ik mijn ‘basislijn’ weer gevonden. Ik heb beter leren omgaan met teleurstellingen. En ik voel nu eerder waar mijn eigen grenzen liggen en geef deze ook beter aan."

Jongeren:


Klik HIER voor het filmpje wat RTV oost bij Way4you heeft gemaakt, waarbij Florinde (17 jaar) verteld wat coaching mbv paarden voor haar betekent. 

Teambuilding:

"De enorme kracht waarmee een paard kan laten zien wat er in je onderbuik gebeurt! Wauw! Heel Cool!"

"De laagdrempeligheid om te komen tot reflectie & teambuilding was top!"
~Syndion~

De teambuilding training is met een gemiddeld eindcijfer van een 9,1 gewaardeerd!
Cursus 'Team Training':


" Mooi om te merken hoe je start met de 2 daagse als losse individuen die elkaar niet kennen en als groep weer uit elkaar gaat. We kwamen om te leren over het opzetten en uitvoeren van een teamtraining. Ondertussen onderga je zelf als groep ook een heel proces door de oefeningen in de bak met het paard. Hierdoor ondervind je aan den lijve hoe het werkt voor een groep en ook wat het jezelf geeft. Mooi hoe mensen die je niet kent je in 2 dagen aardig kunt leren kennen, kwaliteiten van een persoon weet boven te halen en ook veel van en over jezelf kunt leren."


"Goeie opbouw, veel input en kennisoverdracht, handige tips, dit alles ondersteund door een arsenaal aan handige documenten en naslagwerken en een zeer prettige begeleiding door Laura."

"Ik heb bij Laura Reichgelt-Haasnoot de 2-daagse cursus TeamTraining gevolgd en kan iedereen deze training van harte aanraden! De lesstof is zeer uitgebreid en heel goed gedocumenteerd en Laura kan alles goed en helder toelichten en uitleggen. Daarnaast is zij een zeer prettig en aangename vrouw die oog en oor heeft voor haar cursisten en zeker ook voor de paarden waar zij mee werkt. 
Kortom, een echte aanrader om deze cursus te volgen en contact op te nemen met Laura!" Rob van Tiel