Terug naar jezelf

Alles wat je meemaakt vormt je tot wie je nu bent.
Alleen is diegene die je nu bent, wie je wilt zijn? 
Als kind worden we puur geboren, authentiek. Vanaf je jonge jaren, tijdens je opvoeding, je school, studententijd en alles wat je meemaakt wordt je gevormd. En ontstaat er een geconditioneerde ik, waaronder nog steeds die pure authentieke jij zit. Soms past deze geconditioneerde ik, harstikke goed. Maar ook soms zitten er stukken bij, die geen verrijking zijn van je pure authenticiteit, maar je soms zelfs kunnen belemmeren in hetgeen je wilt.


Loop jij de laatste tijd steeds tegen dezelfde dingen aan?
Ervaar je een wil om iets te doen, iets te bereiken, maar wil het maar niet lukken?
Lukt het niet om te genieten in het Hier en Nu?Soms kan het helpen om te onderzoeken welke punten in de geconditioneerde ik, je wilt behouden en van welke je wilt leren afscheid te nemen om je eigen authenticiteit terug te krijgen.Inhoudelijk:

Aan de hand van een intakegesprek bepalen we de benodigde duur van het programma.


Het programma bestaat uit meerdere coaching sessies, tussen de sessies zit een periode van 2 a 3 weken. Dit omdat de sessies intens zijn en door de inzet van paarden tijdens de sessie, werkt de impact van de sessie nog enkele tijd door. Klik hier voor meer informatie over coaching met behulp van paarden.Tijdens de sessies gaan we ontdekken waar je geconditioneerde ik uit bestaat. En gaan we aan de hand van deze ontdekkingen, bekijken welke je wilt behouden en welke niet (meer)aansluiten bij jezelf. Omdat gedurende de jaren, jouw situatie van bijvoorbeeld jouw rol in het gezin is veranderd, omdat je ondertussen uit huis bent en zelf een eigen gezin hebt.

Dit doen we aan de hand van de coachmethodiek "Neuro Semantiek".

Oude gewoonten/overtuigingen gaan we vervangen voor nieuwe die ten goede komen voor wie jij wilt zijn!

Kosten:
Traject bestaat uit 10 coaching sessies en 1 gratis intakegesprek
Kosten: €1.750,- (incl. BTW)
Terug naar jezelf is een unieke Way naar je authentieke zelf!!