Persoonlijk ontwikkeltraject    

De momenten in je leven dat je extra zingeving en inzicht kan gebruiken. Dit kan zowel op zakelijk vlak als in een privé situatie zijn. Een paard kan je een goudeerlijke een oordeelvrije spiegel geven, welke je weer verder helpt op de way die je wilt bewandelen.
Sta je op het punt om een nieuwe functie te bekleden en wil je je kernkwaliteiten herontdekken/verstevigen? Wordt je voor het eerst leidinggevende en wil je je leiderschap verstevigen? Vraag je je af, waar Jij nou echt voor staat?
Wat wil jij in het leven? Kom erachter door middel van een paard!

inhoudelijk:

Intakegesprek:
Tijdens het intakegesprek wordt uitgelegd hoe het traject eruit ziet. Je maakt kennis met mij en de paarden welke jou zullen coachen. Je thema/leervraag wordt verduidelijkt om vervolgens tijdens de eerste coachsessie met behulp van een paard deze voor te leggen.

Coachsessie met behulp van paarden:
Vanaf de grond voer je simpele opdrachten uit met een paard. Soms is het 'hebben van een opdracht' overbodig. Middels de interactie tussen jou en je paard, zal het paard jou spiegelen. Deze spiegel geeft inzichten, bewustwordingen welke nodig zijn om een verandering mogelijk te maken. Door de coaching techniek "de assen van verandering" wordt je in staat gesteld om nieuwe gedachten, gevoelens, waardes te geven die de weg naar de gewenste situatie mogelijk maken. In je eigen tempo, middels je eigen weg met behulp van paarden bereik je je gewenste situatie.
De ervaring van elke verandering in jou, welke een andere spiegel van het paard geeft (ook de kleinste, in slechts enkele seconden) geven een onuitwisbare ervaring!

Bij een traject zitten er 2 a 3 weken tussen de coachsessies.
Coaching met behulp van paarden is ervaring coaching. Wat kan betekenen dat er niet alleen tijdens de sessie ontwikkelingen ontstaan, maar ook gedurende de daarop volgende weken.
Voorbeelden van thema's:
Kernkwaliteiten
In de kudde heeft elk paard een talent/een kwaliteit die ten goede aan de overlevingsstrategie van de kudde komt. Elk paard heeft zijn eigen rol. Door middel van simpele oefeningen vanaf de grond met een paard, worden je kernkwaliteiten zichtbaar, doordat een paard jouw onbewuste gedragingen, intenties en emoties spiegelt. Inzicht in je kernkwaliteiten geven je de kans om deze te verdiepen.
Ontdek jouw kernkwaliteit(en) door de omgang met een paard!

Leiderschapskwaliteiten en leiderschapsstijl
Een paard zoekt leiderschap, omdat dit zijn overlevingskans in de natuur vergroot. Het is zijn natuurlijke aard om leiderschap te vragen van degene(n) die omgaat (omgaan) met het paard.
Middels diverse oefeningen vanaf de grond met een paard, ontdek je je leiderschapskwaliteiten en je leiderschapsstijl. De reactie en spiegel van een paard maken je bewust van je rol als leider. Je ervaart direct de resultaten van jouw leiderschap door de spiegel van een paard. Ontdek jouw leiderschap!

Tarieven

Kosten: € 175,- per sessie (incl. 21% BTW)
Duur sessie: 1,5 uur 

Kosten traject: € 525,- (incl. 21% BTW)
Intakegesprek (gratis bij een traject) & 3 coach sessies met behulp van paarden
Duur traject: 8 a 10 weken (1,5 uur per sessie)

Door de effectiviteit van een coach sessie met behulp van paarden ben je in staat om het geleerde direct in de praktijk toe te passen. Je doorloopt in het traject het veranderproces aan de hand van "de assen van verandering" welke je van inzichten en bewustwordingen verder helpt naar nieuwe gedachten en waardes om je verder te begeleiden naar je gewenste situatie. Door het geleerde te 'toetsen' wordt de verandering verankerd voor een blijvend resultaat!

Klik hier om een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen.