Loopbaanbegeleiding

Wij geloven dat iedereen door het optimaal inzetten van zijn/haar capaciteiten een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij.

Way4you biedt daarom begeleiding van je loopbaan, waarbij het doel is om de juiste loopbaan te kiezen, waarin je gezien je capaciteiten optimaal tot je recht komt!

Loopbaanbegeleiding kan nodig zijn vanuit verschillende situaties:
  • Van werk naar werk
  • Vanuit een reorganisatie
  • Vanuit ziekte
Ten alle tijden is het doel hetzelfde, die passende nieuwe baan, maar de Way ernaar toe is voor iedereen een eigen uniek traject. Speciaal aangepast vanuit jouw situatie, naar jouw gewenste nieuwe baan.

Voor meer inhoudelijke informatie over het traject klik hier.

Netwerk

Met het zetten van de stappen in de arbeidsmarkt om de juiste baan bij de juiste organisatie te vinden, word je ondersteunt door Way4you.

Door de bijna 10 jaar werkervaring in de arbeidsbemiddeling heeft Way4you een groot en breed netwerk in diverse branches. Maar ook de ervaring welke stappen te nemen om in contact te komen bij de organisaties waar jij graag zou willen werken.

Door de werkervaring als Recruiter, heeft Way4you ruime ervaring met het belang van het juiste CV, een goede motivatiebrief en het voeren van een goed sollicitatiegesprek. Waardoor je goed voorbereidt, een goede indruk achterlaat tijdens je eerste sollicitatiegesprek.

Klik hier voor het volledige curriculum vitae van Way4you.Waarom voor je loopbaanbegeleiding kiezen voor Way4you?

  • Bij Way4you krijg je een volledig traject, ondersteunt met digitale testen, eportfolio en een online vacaturebank gekoppeld aan jouw eportfolio.
  • Ervaringscoaching gedurende het traject, een coaching methode welke op zeer effectieve wijze een natuurlijke combinatie maakt tussen doen-voelen-denken. Door de coaching eerst te ervaren, geeft dit een onvermijdelijk inzicht in wat nog te leren.
  • Door de bijna 10 jaar werkervaring van Way4you in de arbeidsbemiddeling word je kundig begeleidt in de mogelijkheden en kansen in de arbeidsmarkt.
  • Je maakt gebruik van het brede netwerk in diverse branches van Way4you, met het vinden van een passende nieuwe baan.

IRO (individueel re-integratie overeenkomst)

Het is mogelijk om een Individueel Re-integratie traject te volgen als je een ziektewet-, WIA-, WAO-,WAZ- of Wajong-uitkering ontvangt van het UWV.
Way4you is contractpartner voor het UWV.
Klik hier voor uitgebreide informatie over de mogelijkheden voor een IRO traject.