Ervaringscoaching: 

Ervaringscoaching maakt verandering onvermijdelijk.

Ervaringscoaching is een coaching methode welke op zeer effectieve wijze een natuurlijke combinatie maakt tussen doen-denken-voelen. Door eerst de coaching te ervaren, geeft dit een onvermijdelijk inzicht in hetgeen nog te leren.
Door de juiste begeleiding van mij tijdens dit coaching proces aan de hand van de "4 assen van verandering" word je in staat gesteld om te leren/te veranderen.
Een zeer efficiënte coaching methode, doordat het geleerde direct wederom wordt ervaren!

Ervaringscoaching met behulp van paarden:

Middels simpele oefeningen die je vanaf de grond met het paard gaat doen, (er wordt niet op de paarden gereden) wordt je eigen gedrag, intentie en emotie gespiegeld. Je wordt je bewust van je eigen (onbewuste) gedrag, intenties en emoties door de reactie en de spiegel van een paard. Je ervaart de coaching!
Aan de hand van de spiegel die het paard geeft op het gedrag, de intentie en emotie van degene(n) die omgaat (omgaan) met het paard, hebben we de volgende mogelijkheden:

Persoonlijk ontwikkeltraject

De niet zichtbare opvattingen, waarden, eigenschappen en drijfveren waarop ons gedrag is gebaseerd kunnen bewust worden waargenomen, doordat een paard hierop spiegelt.
Door deze te ontdekken en middels De Assen van Verandering te beïnvloeden ben je in staat je gedrag te veranderen.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden.

Teamontwikkeling

Een succesvol team verhoogt de efficiency, kwaliteit, medewerker tevredenheid en uiteindelijke de klanttevredenheid!
De way  naar een succesvol team!
Een succesvol team bevindt zich in de samenfase, bezit de teamcompententies en is opgebouwd middels de succesfactoren van een team!

Klik hier voor meer informatie over de wijze en programma's voor teamontwikkeling.

Loopbaanbegeleiding

Wij geloven dat iedereen door het optimaal inzetten van zijn/haar capaciteiten een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij.

Way4you biedt daarom begeleiding van je loopbaan, waarbij het doel is om de juiste loopbaan te kiezen, waarin je gezien je capaciteiten optimaal tot je recht komt!

Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheden voor loopbaanbegeleiding.